We Are MULTA Casting.

Over ons

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan achter de schermen bij vooraanstaande films, series en televisieprogramma’s vonden wij (Britt van der Gaag, Lara de Vlieger en Petra Koeleman) het tijd de verworven kennis, ervaring en de passie voor casting te combineren. In 2016 trokken wij dan ook de ‘stoute’ schoenen aan en hebben wij MULTA Casting opgericht.

In een relatief korte tijd hebben wij aan mooie vooraanstaande producties mogen werken. MULTA Casting is inmiddels uitgegroeid tot een bekend en betrouwbaar castingbureau. Al lerende zijn wij elke dag bezig ons bedrijf verder te ontwikkelen en uit te breiden. Ondertussen hebben we een heel goed en professioneel MULTA-team om ons heen verzameld en zijn wij gevestigd in het prachtige Haarlem.

Ons team kan zich door eerder opgedane productie-ervaring zeer goed verplaatsen in de wensen en eisen van iedere opdrachtgever. Wij proberen een team te vormen met onze klant, denken mee en zullen altijd voor de klant klaar staan. Wij vertrouwen op een mooie samenwerking en fungeren als bemiddelaar tussen de klant en het talent. Wij werken niet met een open database omdat elke aanvraag voor ons uniek is en denken dan ook graag out-of-the-box. Wij gaan dan ook door tot het juiste talent gevonden is en de klant tevreden is.

Onze talenten zijn ons erg dierbaar, zonder talent geen mooi visueel verhaal. Elk talent is voor ons even belangrijk, of dit nu een hoofdrolspeler in een commercial is of net die ene figurant op de achtergrond. Acteurs vertellen een verhaal, de figuranten vormen het. Met trots hebben wij al veel talenten mogen inzetten bij diverse producties. Van kleine online projecten tot grote Hollywoodfilms.

MULTA Casting heeft inmiddels een fotograaf en editor in huis. Ook faciliteert MULTA Casting grote castings, audities en fotoshoots. De dames van MULTA Casting staan ook geregeld op de set om producties te ondersteunen. MULTA Casting heeft professionele set/figuratie- en kinderbegeleiders in dienst die ervoor zorgen dat een draaidag vlekkeloos verloopt. 

Begin 2019 hebben wij MOON. Agency opgericht. MOON. Agency is een agency waarmee wij diverse acteurs begeleiden in hun carrière. In september 2019 is MULTA Kids gelanceerd, waar de focus exclusief ligt op het casten van kids van 0 t/m 16 jaar.

Britt van der Gaag

Managing Director, Partner, Talent Manager

Lara de Vlieger

Managing Director & Partner

Petra Koeleman

Financial Director & Partner

Diede van Zanten

Financieel adviseur

Annelinde Hoogendam

Senior Booker & Talent Manager

Dominique Jonker

Booker

Pablo

Kantoorhond

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.