We Are MULTA Casting.

Over ons

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan achter de schermen bij vooraanstaande films, series en televisieprogramma’s vonden wij (Britt van der Gaag, Lara de Vlieger en Petra Koeleman) het tijd de verworven kennis, ervaring en de passie voor casting te combineren. In 2016 trokken wij dan ook de ‘stoute’ schoenen aan en hebben wij MULTA Casting opgericht.

In een relatief korte tijd hebben wij aan mooie vooraanstaande producties mogen werken. MULTA Casting is inmiddels dan ook uitgegroeid tot een bekend en betrouwbaar castingbureau. Al lerende zijn wij elke dag bezig ons bedrijf verder te ontwikkelen en uit te breiden. Ondertussen hebben we een heel goed en professioneel MULTA-team om ons heen verzameld en zijn wij gevestigd in het prachtige Haarlem.

Ons team kan zich door eerder opgedane productie-ervaring zeer goed verplaatsen in de wensen en eisen van iedere opdrachtgever. Wij proberen een team te vormen met onze klant, denken mee en zullen altijd voor de klant klaar staan. Wij vertrouwen op een mooie samenwerking en fungeren als bemiddelaar tussen de klant en het talent. Wij werken niet met een open database omdat elke aanvraag voor ons uniek is, wij denken dan ook graag out of the box. Wij gaan dan ook door tot het juiste talent gevonden is en de klant tevreden is.

Onze talenten zijn ons erg dierbaar, zonder talent geen mooi visueel verhaal. Elk talent is voor ons even belangrijk, of dit nou een hoofdrolspeler is in een commercial of net die ene figurant op de achtergrond. Acteurs vertellen een verhaal, de figuranten vormen het. Met trots hebben wij al veel talenten mogen inzetten bij diverse producties. Van kleine online projecten tot grote Hollywoodfilms. 

Begin 2019 hebben wij MULTA Talents opgericht. MULTA Talents is een agency waarmee wij diverse acteurs begeleiden in hun carrière. In september 2019 is MULTA Kids gelanceerd, waar de focus exclusief ligt op het casten van Kids van 0 t/m 16 jaar.

Wij hopen je snel te ontmoeten!
TEAM MULTA

Britt van der Gaag

Managing Director & Partner

Lara de Vlieger

Managing Director & Partner

Petra Koeleman

Financial Director & Partner

Diede van Zanten

Financieel adviseur

Lotte van Seventer

Casting Director & Business Manager

Melissa Ketelaar

Booker

Frouke Stienstra

Booker

Annelinde Hoogendam

Booker

Dominique Jonker

Stagiaire

Rebeca Wolter

Stagiaire

Pablo

Kantoorhond

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.