Terug naar alle opdrachten

24-08 // GEZOCHT: JONGENS EN MEISJES ALS EXTRA'S VOOR HOLLYWOOD SERIE TE AMSTERDAM

Rest client.20220728 14838 wyrkx2

pexels-daniel-semenov-1688186.jpg

Voor de nieuwe 8-delige Hollywood serie 'ASL' over de Tweede Wereldoorlog zijn we op zoek naar leuke jongens en meiden als extra's voor verschillende scènes. 


De opnames vinden plaats op woensdag 24 augustus te Amsterdam. De voorlopige draaitijden zijn van 07:00 tot 19:00 Let op! Deze tijden kunnen nog veranderen.


De productie wilt dat iedereen op doorpas komt te Amsterdam, voor deze draaidag moet je op één van de volgende dagen beschikbaar zijn voor een doorpas: '09-08 of 10-08'. Het is voor deze doorpas belangrijk dat de maten in je aanmelding/profiel up-to-date zijn! Bij de doorpas kan er aan heren worden gevraagd om de baard af te scheren of om de haren bij te knippen, het is belangrijk dat je hier mee akkoord gaat. Hiervoor ontvang je een extra fee voor van €25,-.

Let op! De internationale productie wilt geen risico lopen met Covid-19 en wilt daarom dat iedere figurant voor zowel de doorpas als de opnamedag een PCR test doet. De PCR moet twee dagen van tevoren worden afgenomen te Amsterdam.

Dit betekent dat je op de volgende data beschikbaar moet zijn 'Covidtest doorpas: 07-08 of 08-08', 'doorpas: 09-08 of 10-08 ', 'Covidtest draaidag: 22-08', 'draaidag: 24-08'.


De dagvergoeding voor de opnamedag bedraagt €75,- (als je langer dan 10,5 uur op de set staat, dan ontvang je €10,- extra per uur). De vergoedingen voor de doorpas en de PCR testen bedragen €25,- per dag, hiervoor zal je maximaal een uurtje per dag nodig zijn. Dit betekent dat je een minimale vergoeding ontvangt van €150,-. 


Verder is het belangrijk dat je een neutrale uitstraling hebt (dus GEEN zichtbare tatoeages, piercings, gelnagels, en gekleurd haar), omdat je moet passen in de afgebeelde tijdsperiode! We ontvangen graag extra foto's bij je aanmelding waarop je op een neutrale manier staat afgebeeld (geen piercings, make-up en neutraal haar).

We ontvangen graag de volgende foto's:

Foto 1 - van top tot teen (vooraanzicht)

Foto 2 - van top tot teen (zijaanzicht)

Foto 3 - Close-up van het gezicht


Lijkt het je een leuke uitdaging om mee te doen aan deze gigantische productie en ben je beschikbaar op alle vier de benodigde dagen? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier of via de eigen MULTA-omgeving!

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.