Terug naar alle opdrachten

09-07 // GEZOCHT: BLONDE HEER (+- 40 JAAR) ALS LOOK-A-LIKE VAN DE ACTEUR VOOR NIEUWE ROMANTISCHE COMEDY 'HAPPY ENDING' TE AMSTERDAM

Rest client.20220623 2723 ayzqwv

Screen Shot 2022-06-21 at 11.03.27.png

Voor een nieuwe Netflix-film "Happy ending" met o.a. Gaite Jansen (Peaky Blinders), Martijn Lakemeier (The East) en Joy Delima (Dirty Lines) zijn wij op zoek naar een heer (+- 40 jaar) met blond haar als look-a-like van de actrice.


Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) zijn een symbiotisch koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen die van haar probleem afweten Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met klimaatactiviste Eve (Joy Delima) zet het leven van Luna op haar kop. 


De opnames zijn op zaterdag 9 juli te Amsterdam. De opnames zijn tussen 08:00-18:00 uur. De vergoeding bedraagt 85,- euro incl. reis-en parkeerkosten. De vergoeding krijg je cash op de set.


Ben jij beschikbaar en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van deze toffe film? Meld je dan aan via onderstaand formulier of via je eigen MULTA-omgeving.

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.