Terug naar alle opdrachten

12,13 & 14-07 // GEZOCHT: (ZUID)OOST-AZIATISCHE MANNEN MET STOPPELBAARDJE (JE MAG HEM LATEN STAAN EVEN;)) VOOR OPNAMES SCHEERAPPARAAT TE AMSTERDAM

Rest client.20220621 22726 cop3u7

Voor de opnames van een shaving middel, zijn wij op zoek naar (Zuid)Oost-Aziatische heren met een stoppelbaardje. Je mag hem ook even laten staan, het is in elk geval van belang dat je foto's hebt met je (stoppel)baardje of hem even kan laten staan.


Wij zijn op zoek naar heren tussen de 25-40 jaar oud (Chinees, Thais, Maleis, Indonesisch, Koreaans, Taiwanees, Japans, Vietnamees)


Enige acteerervaring zou fijn zijn! Vergeet niet een foto te uploaden met (stoppel) baardje en wees er van bewust dat je deze afscheert tijdens de opnames:)


De opnames zijn 3 dagen, 2 hier van zijn film 1 dag is fotografie. Dag dag fee is € 420,- per dag en de buy-out is € 1120,- voor 3 jaar WW BTL. De reiskosten worden vergoed, opnames vermoedelijk in Amsterdam. Deze opdracht is voor Philips, het is belangrijk dat je niet eerder iets voor een ander scheermerk hebt gedaan waar de buy-out nog van loopt. Heb je nog geen videomateriaal/showreel vul dan bij showreel youtube.com in.


Ben je alle 3 de dagen beschikbaar? Meld je aan via onderstaand formulier of via je eigen MULTA-Omgeving.


656-01773474en_Masterfile.jpg

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.