Terug naar alle opdrachten

04-07 // GEZOCHT: DAMES EN HEREN(18-30 JAAR) ALS STRANDTENTPERSONEEL VOOR NIEUWE ROMANTISCHE COMEDY 'HAPPY ENDING' TE SCHEVENINGEN

Rest client.20220621 3968 oxlyry

Screen Shot 2022-06-21 at 11.03.27.png

Voor een nieuwe romantische comdedy (van een Amerikaanse streamingdienst) "Happy ending" met o.a. Gaite Jansen (Peaky Blinders), Martijn Lakemeier (The East) en Joy Delima (Dirty Lines) zijn wij op zoek naar dames en heren (18-30 jaar) die willen figureren als strandgangers in deze nieuwe film.


Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) zijn een symbiotisch koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen die van haar probleem afweten Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met klimaatactiviste Eve (Joy Delima) zet het leven van Luna op haar kop. 


De opnames zijn op maandag 4 juli. De opnames zijn tussen 20:00-04:00 uur. De vergoeding bedraagt 40,- euro incl. reis-en parkeerkosten. De vergoeding krijg je cash op de set. Indien je na 00:00 uur op de set staat, ontvang je 10,- euro extra (nachttarief).


Ben jij beschikbaar en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van deze toffe film? Meld je dan aan via onderstaand formulier of via je eigen MULTA-omgeving.

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.