Terug naar alle opdrachten

MEI & JUNI & JULI // GEZOCHT: HOOGZWANGERE DAME (PASGEBOREN BABY'S) VOOR NIEUWE FILM TE VILVOORDE, BELGIË

Rest client.20220513 19836 1iizpic

rtaImage (7).jpeg

Voor een nieuwe NPO serie (geschreven door Kim van Kooten) zijn wij op zoek naar hoogzwangere vrouwen voor verschillende opnamedagen in mei en juni in België. De serie zal zowel worden op de Nederlandse tv als op de Vlaamse tv worden uitgezonden.


Deze serie speelt zich af op de kraamafdeling van een ziekenhuis en volgt het reilen en zeilen van het personeel. Tijdens hun overvolle werkdagen ervaren ze grootse uitdagingen, maar ook de meest oprechte blijdschap. Dit terwijl ze constant onder druk staan om te blijven voldoen aan de torenhoge professionele eisen. Het is een hecht team dat iedere dag vecht om de toekomstige ouders met de beste zorg te omringen.

Zoals je al hoort belicht deze serie op een respectvolle manier de realiteit waarmee onze zorgverleners dagdagelijks mee geconfronteerd worden. Afdelingen zijn vaak onderbemand en de dagen zijn lang. Deze serie is daarom een eerbetoon aan de zorgsector.


Voor de opnamedagen zijn we op zoek naar baby's van maximaal 10 dagen oud of kleine baby'tjes die maat 44 of 50 hebben. natuurlijk wel rekening houdend met de kraamperiode.


Alles is goed geregeld op de set voor zowel moeder als kind. Er is kraamzorg aanwezig. Jullie krijgen jullie eigen loge en worden in de watten gelegd zoals echte vip's. Overal is over nagedacht. De productie belt je graag voor de bevalling en een aantal dagen na de bevalling om alles door te nemen. Het op het gemak stellen van jullie als kersverse ouders en een pasgeboren baby staat voor hen op nummer 1. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van transport/accommodatie via de productie. Dit willen we uiteraard allemaal graag met jullie bespreken, zodat alles goed is geregeld.


De opnamedagen zijn op 20-05, 24-05, 27-05, 31-05 & 02-06, 22-06, 23-06, 05-07, 08-07, 13-07 & 15-07 te Vilvoorde, België. We horen graag of je op 1 of meer van deze opnamedagen beschikbaar bent. De opnames zullen altijd overdag plaatsvinden. De vergoeding bedraagt €200,- per dag en de reiskosten worden vergoed voor €0,19 per kilometer.


Wanneer je je voor deze opdracht hebt aangemeld zullen wij kijken of je geschikt bent en past in het draaischema. Vervolgens zullen we contact met je opnemen over de gang van zaken.


Als je vragen hebt over de gang van zaken of de planning, dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.


Lijkt het je leuk om deze ervaring mee te maken met de kleine, ben jij momenteel (hoog) zwanger en beval jij in mei, juni of juli en ben je op 1 of meerdere draaidagen beschikbaar? Meld je dan nu aan via het onderstaand formulier of via de eigen MULTA-omgeving!

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.