Terug naar alle opdrachten

FEBRUARI/MAART GEZOCHT: ZWANGERE VROUWEN EN PASGEBOREN BABY’S VOOR DE NIEUWE COMEDYSERIE ‘DE POLI’

Rest client.20220121 28833 1l2e65y

pexels-photo-3763582.jpg

Voor de nieuwe comedyserie (NPO) ‘De Poli’ zijn wij op zoek naar pasgeboren baby’s!


Ben jij zwanger en moet je bijna bevallen? Of ben je net bevallen?

Begin februari gaan wij van start met de opnames voor deze serie. Wil je jouw baby laten schitteren in deze serie? En prachtige beelden hebben die altijd waardevol zijn? Dan zoeken wij jou (en je lieve kleine). Er zal (uiteraard) ten allen tijde rekening worden gehouden met de behoefte van de baby en zijn/haar ouders. Ook zijn de sets veilig en werken wij met een AV-protocol en wordt iedereen (baby’s uiteraard niet) elke dag getest. De baby’s liggen vooral in de bedjes of worden geknuffeld. Ook zal er soms een dame bevallen in de scene. Hier zal uiteraard deels een pop worden gebruikt. 


‘De Poli’ (NPO) is een nieuwe comedyserie (10 afleveringen) met veel bekende acteurs over het werken in de zorg. De 63-jarige gynaecoloog Harold Bens is de onbetwiste specialist van de afdeling verloskunde en gynaecologie van een klein ziekenhuis. Zijn dochter, Esther Bens (40), is door hemzelf opgeleid. Maar juist zij vindt dat er dingen grondig moeten veranderen. Ze richt achter de rug van Bens een eigen afdeling seksuologie op. Ze wil vrouwengeneeskunde, seksuologie en psychologie veel meer met elkaar verbinden.


Er is een vergoeding beschikbaar van €150,- per dag incl. reis- en parkeerkosten. 

De draaidagen zijn in een ziekenhuis in Woerden en de globale tijden zijn: 08:00 uur tot 18:00 uur.


Als jij het leuk vindt om onderdeel te zijn van deze toffe serie kan je jezelf aanmelden via het onderstaande formulier.

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.