Terug naar alle opdrachten

GEZOCHT // LEUKE MENSEN DIE AAN HUN GEZONDHEID WILLEN WERKEN!

Rest client.20211122 16198 1drtljf

Voor een nieuw online programma over leefstijl zoeken we drie deelnemers die aan hun gezondheid willen werken. De benadering is laagdrempeling, positief, met humor en vooral gericht op wat wel kan.


Ben je tussen de 30 en 55 jaar, ben je (net) te zwaar / heb je overgewicht? 


Sta je ervoor open om meer over je gezondheid te weten te komen en daar tien maanden lang kleine stappen in te zetten? En dat onder begeleiding van gerenommeerde coaches en experts?

En vind je het leuk jouw verhaal te delen ter inspiratie en motivatie van anderen? 

Dan zoeken we jou!


Gedurende het traject zijn er drie opnamedagen, een lancerings- en een eindejaarsmoment. Je houdt je ontwikkeling bij via drie à vier vlogmomenten per maand en elke maand krijg je een online coaching sessie. Vergoeding is € 850,- per persoon voor het traject, uiteraard krijg je alle sessies gratis.


In januari staan er een 2 'beroevingsdagen' op de planning. Vanaf dat moment begint het traject en gaan de deelnemers maandelijks vloggen en een online de coachings starten. Het programma duurt tot de kerst van 2022. 


Is dit echt iets voor jou? Ben je volgens jaar beschikbaar voor online sessies en heb je tijd om af en toe te vloggen? Als voorproefje ontvangen wij graag na deze aanmelding een video waar in jij vertelt wie je bent, waar je werkt & hoe jouw levensstijl er uit ziet en waar dit dan ook verbetert kan worden. Aanmelden kan via onderstaand formulier:wesley-eland-678737-unsplash.jpg

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.