Terug naar alle opdrachten

02-08 // GEZOCHT: HEREN (16-45 JAAR) ALS SOLDAAT VOOR DE STAMHOUDER TE BREDA

Rest client.20210608 4311 cnfsyu

STAMHOUDER_productie_solo.jpg


DE STAMHOUDER IS TERUG!


Voor de laatste opnames van de historische dramaserie De Stamhouder, de verfilming van Alexander Münninghoffs alomgeprezen autobiografische boek met in de hoofdrollen Sallie Harmsen, Gijs Scholten van Aschat en Matthijs van de Sande Bakhuyzen zijn wij nog op zoek naar een aantal figuranten.


Voor de draaidag van maandag 2 augustus te Breda zijn we nog op zoek naar heren die willen figureren als soldaat. De draaidag staat overdag gepland en er is een vergoeding beschikbaar van 40 euro inclusief reis en parkeerkosten.


De dag voor de opnames staat er een kleding doorpas gepland in Breda (dit duurt ongeveer een half uurtje). Hiervoor dien je ook beschikbaar te zijn en krijg je een extra vergoeding van 20 euro.

Tot slot dien je voor deze opnames akkoord te gaan met het eventueel knippen van je haar. Hiervoor is een vergoeding van € 15,- euro beschikbaar indien je wordt gekipt.


Bij je aanmelding ontvangen we graag de volgende foto's:

Foto1: van top tot teen (vooraanzicht)

Foto 2: van top tot teen (zijaanzicht)

Foto 3: Close up van het gezicht


Pas jij binnen het profiel en ben je tijdens de draaidag en de doorpas beschikbaar? Meld je dan aan via het onderstaande formulier of via je eigen MULTA-omgeving.

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.