Terug naar alle opdrachten

23 T/M 26 JANUARI // GEZOCHT: VOETBALLERS VOOR NIEUWE FILM I AM ZLATAN TE AMSTERDAM

Rest client.20201117 8982 jycfyo

veilig-voetbal.jpg

NIEUWE FILM: I AM ZLATAN!


Voor de nieuwe film I am Zlatan zijn wij op zoek naar enthousiaste en ervaren voetballers die willen voetballen in deze film! De film is gebaseerd op het boek/leven van Zlatan Ibrahimovic.


Er worden trainingen en wedstrijden gefilmd alsof deze rond 2003/2004 hebben plaatsgevonden. De trainingen zijn gebaseerd op herinneringen, maar bijvoorbeeld een deel van de Eredivisiewedstrijd tussen AJAX - NAC (op 22 augustus 2004) wordt zo goed mogelijk nagespeeld. 


Voor deze scenes zijn wij dus op zoek naar heren tussen de 18 en 25 jaar die echt goed kunnen voetballen! De draaidagen zullen naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden tussen 23 en 26 januari 2021. Het gaat in totaal om 3 draaidagen. Voorafgaand aan de draaidagen zal er een casting dag plaatsvinden in Amsterdam. Deze casting wordt afgenomen door een echte voetbal goeroe uit het Zweedse voetbal. Indien je wordt geselecteerd voor de rol zullen er ook nog 1 of 2 dagen worden ingepland om kleding te passen en te trainen met het samengestelde team. 


Voor de draaidagen is een vergoeding beschikbaar van 150 euro per persoon per dag.

Voor de doorpas is een vergoeding van 50 euro beschikbaar

Voor de trainingen is een vergoeding beschikbaar tussen de 50 en 100 euro afhankelijk van de duur van de training.


Uiteraard houden we goed rekening met de Corona richtlijnen en zullen we een speciaal film Corona protocol volgen zodat alles veilig en verantwoordelijk gebeurt. Er zal ook iemand aanwezig zijn die hierop toeziet.


Ben jij enthousiast geworden en wil je graag meedoen aan deze toffe film? Leuk! Meld je dan aan via het onderstaande formulier of via je eigen MULTA-omgeving. bij vragen kun je mailen naar info@multacasting.nl

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.