Terug naar alle opdrachten

5-11, 6-11, 7-11, 8-11 EN 9-11 // GEZOCHT: VOETBALTEAM VOOR NIEUWE FILM I AM ZLATAN TE AMSTERDAM

Rest client.20201007 14806 1xr7r6h

veilig-voetbal.jpg

NIEUWE FILM: I AM ZLATAN!


Voor de nieuwe film I am Zlatan zijn wij opzoek naar enthousiaste en ervaren voetballers die willen figureren/voetballen in de film! De film is gebaseerd op het boek/leven van Zlatan Ibrahimovic. Een onwijs gaaf project voor een voetbalteam uit Nederland om hieraan mee te doen. 


Er worden trainingen en wedstrijden gefilmd alsof deze rond 2003/2004 hebben plaatsgevonden. De trainingen zijn gebaseerd op herinneringen, maar bijvoorbeeld een deel van de Eredivisiewedstrijd tussen AJAX - NAC (op 22 augustus 2004) wordt zo goed mogelijk nagespeeld. 


De draaidagen zullen op 3 dagen gepland worden deze worden nog nader bepaald, maar in ieder geval tussen 5, 6, 7, 8 en 9 november. Een draaidag neemt de hele dag in beslag. Let wel op dat iedereen elke dag beschikbaar dient te zijn. Alle 3 de dagen dus!

* Er zal waarschijnlijk ook nog een trainingsdag gepland worden, datum nog te bepalen.


We zoeken enthousiaste maar ook ervaren voetballers, 11 man. In de leeftijd van 18 t/m 23 jaar. Let op het is belangrijk dat je uit hetzelfde team komt of van dezelfde club. Je meldt je dus als team aan!

1 persoon uit het team kan zich aanmelden met een foto van het hele team (dus niet iedereen hoeft zich apart aan te melden).


Er staat ook een leuke vergoeding tegenover van €150 per persoon per dag. 


Uiteraard houden we goed rekening met de Corona richtlijnen en zullen we een speciaal film Corona protocol volgen zodat alles veilig en verantwoordelijk gebeurt. Er zal ook iemand aanwezig zijn die hierop toeziet. 


Is jullie team enthousiast geworden en willen jullie deze buitenkans niet missen? Leuk! Meld je dan aan via het onderstaande formulier of via je eigen MULTA-omgeving.

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.