Terug naar alle opdrachten

22 OF 23-09 // GEZOCHT: STELLEN DIE HET AFGELOPEN JAAR IETS MEEGEMAAKT HEBBEN VOOR ONLINE VIDEO

Rest client.20200907 30389 1byluvf

Voor online video's van een bekend tijdschrift zijn wij op zoek naar leuke stellen die de het afgelopen jaar iets meegemaakt hebben.


Wij zijn op zoek naar:

   -5x Koppels, stellen van 35-55 jaar. 

    -Verschillende generaties, maar altijd met een jong, fris, open karakter

   -Uit verschillende regio’s in NL

   -Alle afkomsten, geaardheden en herkomsten zijn welkom. 


Het is belangrijk dat de stellen in het afgelopen half jaar een ontwikkeling hebben doorgemaakt. Dit kan zijn omdat ze tijdes de lockdown hun relatie begonnen zijn. Een kind hebben gekregen. Allebei opeens zonder werkt kwamen te zitten. Of simpelweg op elkaars lip zaten. De stellen zitten op een kantelpunt in hun relatie of voelen hier de noodzaak om in te groeien. Hier moeten jullie eerlijk en open over durven te praten.


Lijkt het jullie leuk om mee te werken aan een video die gaat over relaties? Stuur ons een video waarin jullie je als stel voorstellen en iets meer over jezelf en over jullie als stel vertelt. Deze video kan je simpel met je telefoon maken, liefst terwijl je de telefoon horizontaal, filmen. Het filmpje kan je toevoegen aan het formulier?


De vergoeding is € 300,- per stel. de video's worden online vertoond voor het platvorm van Libelle. De locatie is onbekend maar er is nog € 25,- beschikbaar voor reiskosten. De opnames zijn op 22 of 23 september. Jullie dienen beide dagen beschikbaar te kunnen zijn.


Zijn jullie beschikbaar? Meld jullie dan aan via het onderstaande formulier of via je MULTA omgeving.

stelletje-website-.jpg

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.