Terug naar alle opdrachten

10-09 // GEZOCHT: LINDY HOP DANSERS (20-35 JAAR) VOOR DE STAMHOUDER TE TILBURG

Rest client.20200803 2055 wdsau4


pexels-silvio-barbosa-843256 (2).jpg


Voor de nieuwe serie ‘De Stamhouder’ geregisseerd door Diederik van Rooijen (o.a. de regisseur van Penoza!) Zijn wij op zoek naar dansparen tussen de 20 en 35 jaar die de Lindy hop kunnen. Je mag je ook alleen opgeven! Een video van je ervaring is verplicht bij je aanmelding


We zoeken specifiek heren met kort haar die maximaal 184 lang zijn en maximaal confectiemaat 52 hebben.

We zoeken specifiek dames met lang haar die maximaal 173 lang zijn en maximaal confectiemaat 38 hebben.

LET OP! Je mag geen zichtbare tattoo's hebben, geen geverfd haar (anders dan een neutrale kleur) en geen nepnagels/wimpers.


De opnames vinden overdag (hele dag) plaats op donderdag 10 september in Tilburg. Voor deze rol is een vergoeding van €50 euro per persoon beschikbaar.


Voor deze rol dien je ook op kleding doorpas te komen op 3 september in Tilburg of Breda. Deze tijden zijn overdag flexibel in te delen. Hiervoor is een extra vergoeding van €20,- euro beschikbaar. Mannen dienen ook akkoord te gaan met het eventueel knippen van je haar. Hiervoor is een vergoeding van €15,- euro beschikbaar.


Bij je aanmelding ontvangen we graag de volgende foto's:

Foto1: van top tot teen (vooraanzicht)

Foto 2: van top tot teen (zijaanzicht)

Foto 3: Close up van het gezicht


Pas jij binnen het profiel en ben je beschikbaar? Meld je dan aan via het onderstaande formulier of via je eigen MULTA-omgeving.

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.