Terug naar alle opdrachten

09-07 EN 13-07 GEZOCHT: OFFICIER (50-60 JAAR) VOOR MY BEST FRIEND ANNE FRANK

Rest client.20200629 23855 qrtwqv

anne frank.jpg


De allereerste Nederlandse speelfilm over Anne Frank vertelt het aangrijpende en nooit eerder verfilmde ware verhaal van de nog levende Hannah Goslar over haar bijzondere vriendschap met Anne Frank.


Voor 2 draaidagen in Den haag en Amsterdam zijn wij op zoek naar een heer rond de 55 jaar voor de rol van Officier. Wij zoeken heren tussen de 175 en 184 cm die maximaal 90 kilo weegt.


De opnames staan overdag (hele dag) gepland op 9 juli in Den Haag en 13 juli te Amsterdam. Er is een vergoeding van €40,- beschikbaar per dag incl. reiskosten.


In het geval dat je geen kort haar hebt zal dit op de set worden geknipt. Dan ontvang je €10,- extra vergoeding. Je dient hier geen problemen mee te hebben. Ook niet met het afscheren van je baard.


Voor deze rol is een doorpas gepland op 1 of 2 juli in Amsterdam. De tijd is flexibel in te plannen overdag. Voor de doorpas is een vergoeding van €20,- beschikbaar


Pas jij binnen het profiel en ben je alle dagen beschikbaar? Meld je dan aan via het formulier onder aan deze pagina of door jezelf aan te melden via jouw eigen MULTA-omgeving.


Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.