Terug naar alle opdrachten

24-07 // GEZOCHT: MOEDER MET BABY VOOR 'HET VERHAAL VAN NEDERLAND' IN HERNEN

Rest client.20200624 31015 ccc8og

woman-holding-baby-while-sitting-on-fur-bean-bag-698878 (1).jpg

Het Verhaal van Nederland vertelt in 10 televisie-afleveringen hoe ons eigen prachtige Nederland het land is geworden dat het nu is. Het is een epische reis door de tijd van de prehistorie tot nu. Het Verhaal van Nederland vertelt òns verhaal. Waar komen we vandaan? Welke geschiedenis delen we? En hoe zijn we geworden wie we zijn? Het is een nationaal document dat ons meevoert langs de grote allesbepalende gebeurtenissen, personen en voorwerpen die Nederland hebben gevormd.


Voor één van de opnames zijn wij op zoek naar een moeder tussen de 20 en 35 jaar met een baby. We zoeken een moeder met maat 36/36 en een lengte tussen 165 en 175. spelervaring is niet vereist.


De opnames vinden plaats op 24 juli in Hernen (in de buurt van nijmegen). Het zal maximaal een halve dag duren. Er is een vergoeding beschikbaar van €100 euro voor moeder en baby samen incl. reiskosten.


Het kan zijn dat je op een kleding doorpas moet komen in Amsterdam. Dit kan in overleg worden ingepland zodra jullie zijn gekozen. Hiervoor ontvang je een vergoeding van €25,- p.p.


Pas jij binnen het profiel en heb je een baby? geef je dan op via het formulier

onder aan deze pagina of door jezelf aan te melden via jouw eigen MULTA-omgeving. Zorg dat 1 van de foto's in je profiel met je baby is.

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.