Terug naar alle opdrachten

27-05 // GEZOCHT: DAMES VOOR ONLINE VIDEO BEKEND ZUIVELMERK 27 MEI IN DE OMGEVING VAN AMSTERDAM

Woman in brown top and scarf holding a white and black 712436

Voor de opnames van een online video voor een zuivelmerk zijn wij op zoek naar sportieve en (vol)slanke dames met verschillende afkomsten tussen de 25 en 50 jaar. Ervaring met acteren is een vereiste. 

De opnames duren een halve dag en zullen plaatsvinden op woensdag 27 mei in de omgeving van Amsterdam. De definitieve locatie wordt later bekend gemaakt. De vergoeding voor deze opdracht bedraagt €150,- inclusief reiskosten met een buy-out van €150,- voor 2 maanden online.

We ontvangen samen met je aanmelding graag een showreel/video waarin we je zien acteren. Zonder video kunnen we je aanmelding niet in behandeling nemen.

Uiteraard worden bij deze draaidag alle regels en adviezen van het RIVM en de overheid strikt opgevolgd. Ben je verkouden of ben jij (of iemand uit je familie) in aanraking gekomen met iemand die besmet is met het Coronavirus? Geef je dan NIET op voor deze opdracht.

Ben jij beschikbaar en pas je binnen het profiel? Reageer dan door een mail te sturen naar info@multacasting.nl met daarin gegevens + leeftijd + recente foto's + videomateriaal + 06 met als onderwerp "Zuivel".

Klik hier om te reageren op deze opdracht

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.